VVD Gemert-Bakel groeit! - Maak kennis met Saskia

VVD Gemert-Bakel groeit!

Maak kennis met Saskia Kuijper

 

Wie is?

Mijn naam is Saskia Kuijper en ben al 15 jaar trotse inwoner van het oudste dorp van Brabant, het prachtige Bakel. Hier woon ik alleen, omringd door trouwe vrienden en altijd vriendelijke en behulpzame buren.


Ik was 8 jaar toen ik voor het eerst naar Nederland kwam, heb in verschillende provincies gewoond, maar na 27 jaar wint niets het van bourgondische Noord-Brabant.

Mijn ouders zijn van Surinaamse afkomst, maar we zijn allemaal geboren in het Koninkrijk der Nederlanden. Wonende in de hoofdstad Paramaribo, hebben wij nog  uit de schoolboeken moeten leren dat de hoofdstad van ons land Amsterdam is.



Deze bijna schizofrene en andere soortgelijke gewaarwordingen draag ik nog elke dag met mij mee, ik heb altijd het beste van 2 werelden in mij. De strenge organisatie van de ene wereld en het grote genieten van de andere wereld, perfecte balans!

Als Teammanager Klantenservice bij de NS in Utrecht, mag ik mijn collega's dagelijks begeleiden bij het behalen van topprestaties.


In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, naar de bioscoop, naar het theater en bezoek ik het liefst overal ter wereld de topmusea en geniet ik elk jaar weer van een mooie verre reis.

 

 

Wat betekent vrijheid voor jou?

 Vrijheid betekent voor mij loskomen van alle hokjes, waar een ander je graag in zou wil plaatsen, maar niet perse in past. Elke dag weer leven volgens mijn regels, die recht doen aan mij als persoon en daar trouw aan blijven.

Echter hou ik ook van clichés, die kunnen heerlijk, comfortabel en bevrijdend zijn, gewoon herkenbaar voor iedereen.

 

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?

 Ik ben ambitieus, zelfverzekerd en heel erg resultaatgericht. Mijn grootste valkuil is dan ook, dat ik verblind door mijn ambitie en resultaatgerichtheid - in de snelheid van zaken- weleens vergeet om te kijken of iedereen nog is aangehaakt.

 

Wat maakt jou een goede volksvertegenwoordiger?

 Ik denk altijd in kansen en oplossingen en wil deze eigenschap ook inzetten om veel te bereiken voor de burgers van onze gemeente. Door mijn achtergrond neem ik een uniek perspectief mee; de frisse kijk van een nieuwkomer, maar wezenlijk onderdeel van de gemeenschap.

 

Wat zijn jouw ambities voor de komende 5 jaar?

 In de komende 5 jaar heb ik de Lokale Masterclass van de VVD gevolgd, het liefst heel snel erachteraan de Regionale Masterclass  en voor ik het door heb, ben ik coalitie aan het voeren in de Gemeenteraad, samen met mijn andere fractieleden.

Als ik de reis gedurende deze 5 jaar maak, zo gaandeweg de waardering van ons harde werken als fractie terugzie in de grote verbeteringen die dan bereikt zijn voor onze gemeente.