VVD Gemert-Bakel groeit! - Maak kennis met Christel

VVD Gemert-Bakel groeit!

Maak kennis met Christel Maas


Wie is?
Mijn naam is Christel Maas. Ik ben geboren op 10 juli 1982 en woonachtig in het mooie Gemert met Leon Verhofstad en onze 2 prachtige kinderen. Na mijn middelbare schooltijd in Gemert heb ik een secretariële opleiding aan Schoevers te Eindhoven afgerond en een HBO Management, Economie en Recht diploma aan de Fontys behaald.

Vanaf 2000 ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als Management Assistente bij diverse organisaties, maar ben sinds 2014 als zelfstandig ondernemer aan de slag. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met vrienden af te spreken of de kinderen langs het voetbalveld aan te moedigen.

Wat betekent vrijheid voor jou?
Voor mij betekent vrijheid dat ik een keuze heb in hoe ik mijn leven leid. Dat ik zelf kan bepalen wat ik denk, zeg of doe en dat ik de macht heb om te kiezen hoe ik ergens op reageer. Hoe ik denk of wat ik doe is mijn verantwoordelijkheid.

Wat zijn je goede en slechte eigenschappen?
Ik ben vrolijk en spontaan. Helaas ben ik ook wel eens ongeduldig en een tikkeltje eigenwijs. En ik ben direct, dat kan zowel goed als slecht uitpakken. Ben iemand met een kritische noot: hard op de inhoud, zacht op de relatie.

Wat maakt jou een goede volksvertegenwoordiger?
Dat laat ik natuurlijk graag aan de mensen in Gemert-Bakel over om te beoordelen. Ik doe in ieder geval mijn best in de fractie om bij alles wat we doen na te blijven denken: wat betekent dit concreet voor de mensen? Gaan we de goede kant op met onze gemeente? Daarom ben ik politiek actief. Niet voor mezelf, maar om dingen te bereiken voor mensen.

Wat zijn jouw ambities voor de komende 5 jaar?
Dan beeld ik mij in dat ik in mijn eerste termijn zit als Raadslid voor de VVD. Ik heb mezelf verrijkt met de trainingen die de VVD met de Haya van Someren stichting aanbiedt.  Als moeder van een gezin met twee kinderen, actief in het verenigingsleven,  heb ik nog steeds mijn voelsprieten uitstaan om Gemert-Bakel mooier, veiliger en gelijkwaardiger te maken.