Investeren in mensen = investeren in de toekomst

Investeren in mensen = investeren in de toekomst
Binnen de VVD is er alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ons doel is tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 terug te komen in de raad met 4 raadszetels. Met talentvolle EN goed opgeleide mensen.
Als fractie in Gemert-Bakel staat het opleiden van mensen dan ook hoog op de prioriteitenlijst en we maken dan ook dankbaar gebruik van de opleidingsmogelijkheden binnen de VVD.
Alle fractieleden nemen bijvoorbeeld deel aan een lokale talentenklas. Vanuit het opleidingscentrum van de VVD hebben wij een speciaal programma ontwikkeld om alle fractieleden een basis opleiding te geven.
Daarnaast bestaan er nog vervolg mogelijkheden via de regionale masterclass en een kaderopleiding voor talent dat meer wil en kan.
Met trots kunnen we melden dat ons fractielid Saskia Kuijper met goed gevolg door de selectie procedure is gekomen en voor 2021 is toegelaten tot de regionale masterclass van de VVD.
Politiek is een vak en vraag een veelzijdigheid aan talenten om succesvol te kunnen acteren. De regionale masterclass stimuleert en ontwikkelt deze vaardigheden verder en bovenal is het ook een hele leuke en leerzame periode.
Wij wensen Saskia heel veel plezier in dit spannend avontuur.
Jan Vroomans
Fractievoorzitter VVD Gemert-Bakel