VVD Gemert-Bakel groeit! Maak kennis met Toon.

In de rubriek VVD Gemert-Bakel groeit, vandaag in de hoofdrol Toon van Rooij

VVD Gemert-Bakel groeit!

Maak kennis met Toon van Rooij.

 

Wie is?

Mijn naam is Toon van Rooij, 37 jaar en ben woonachtig in Gemert. Een groot deel van mijn vrije tijd besteed ik aan sport zoals voetbal, snooker, biljart en darts. Verder ben ik erg geïnteresseerd in de Verenigde Staten en Canada. Twee jaar geleden heb ik er een rondreis gemaakt, wat erg veel indruk op mij gemaakt heeft en hoop dat er nog vele reizen naar toe mogen volgen. 

 

Wat betekent vrijheid voor jou?

Dat je kunt zijn wie je bent. Eigen keuzes kunt maken, maar ook buiten de gebaande paden om iets kunt bereiken waar je in gelooft. Vrijheid is het grootste goed dat we kennen, maar daar komt natuurlijk wel eigen verantwoordelijkheid bij kijken. 

 

Wat zijn je goede/slechte eigenschappen?

Ik ben altijd eerlijk en oprecht maar sta open voor kritiek, kan goed luisteren, ben positief ingesteld en denk in oplossingen. Zie iets niet als een probleem maar als een uitdaging. Een minder goede eigenschap van mij is, dat ik ongeduldig ben. Heb snel het idee dat iets langer duurt  dan nodig, maar ben mij daar wel van bewust en ga ermee aan de slag. 

 

Wat maakt je een goede volksvertegenwoordiger? 

Doordat ik goed kan luisteren, geef ik een ander ruimte voor zijn of haar verhaal.  In het verleden heb ik in een ondernemingsraad gezeten.  Hier heb ik veel van geleerd en ben er van overtuigd dat ik deze kennis ook kan inzetten als volksvertegenwoordiger. 

 

Wat zijn je ambities de komende 5 jaar? 

Doordat ik actief ga deelnemen als Commissielid en cursussen volg van de Haya van Someren stichting ga ik er voor zorg dragen dat de VVD zichtbaarder wordt in Gemert-Bakel. Hopelijk zeggen de burgers van Gemert-Bakel over 5 jaar; die VVD , die heeft het toch maar goed gedaan!

 

Ruimte voor politiek talent bij de VVD

Wil jij ook, net als Toon van Rooij, actief worden bij de VVD-fractie in Gemert-Bakel? Meebouwen aan de toekomst van onze gemeente in de leukste VVD-fractie van Nederland? Je hoeft geen ervaring te hebben om je liberale stem te laten horen!

 

Wij zorgen ervoor dat je allerlei trainingen kunt volgen om je voor te bereiden op de activiteiten binnen onze fractie. Je kunt nog instromen in onze talentenklas die recent gestart is. Debatteren,  presenteren, het liberalisme en zeker in Gemert-Bakel niet onbelangrijk, een onderwerp als gemeente financiën. Na het volgen van de talenten opleiding ben je goed voorbereid op de belangrijke taak van volksvertegenwoordiger.

 

Het oudste fractie lid is 60 jaar, de jongste fractieleden zijn studenten van 22 en 24 jaar. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 38 jaar. De fractie van VVD Gemert-Bakel bestaat uit een leuke groep mensen die allemaal het goed voor hebben met onze gemeente. Leerzaam, nuttig en minimaal net zo belangrijk, wij hebben plezier in wat we doen!

 

Heb je ook interesse actief te worden bij de VVD Gemert-Bakel?? Stuur ons een mailtje via info@gemert-bakel.vvd.nl t.n.v. Jan Vroomans of bel hem gewoon via 06-20610737